yozgat karayolları gelişiyor


yozgat sesli sohbet yozgat kameralı sohbet,yozgat sesli sohbet panelleri,yozgat sesli camlı sohbet,yozgat kameralı sohbet,yozgat sesli chat,sesli sohbette yozhat,yozgat canlı sohbet,kameralı chat,sesli chat yozgat,yozgat seslide
yozgatta şehir hızla artarken ve yeni binalar ilavesinde tokilerde yapıldıktan sonra araç ve nufüs giiderek artmaktadır nüfus sayısına göre en çok araç ünvanını elinde bulunduran yozgat şimdide bu araçların gideceği yolları genişletirken bir yandanda yeni otopark fikri gelişmiş durumda projeye göre belediye yanında yapılacak otopark çok katlı yapılarak çarşı iiçerisindeki araç sıkışıklığının önüne geçmeyi planlıyor bu sıkışıklık inşallah yakın bi zaman içerisinde halkın arzu ettiği seviyeye gelir diye umut ediyoruz

» Read More...

yozgat arabaşı yemeği



yozgat sesli sohbet yozgat kameralı sohbet,yozgat sesli sohbet panelleri,yozgat sesli camlı sohbet,yozgat kameralı sohbet,yozgat sesli chat,sesli sohbette yozhat,yozgat canlı sohbet,kameralı chat,sesli chat yozgat,yozgat seslide
yozgat testi kebabı nasıl yapılırı isterseniz bunu anlatmaya çalışalım
Hamur için :

• 5 kg su • 650gr un (12 kişiliktir)
5 litre suyun 3 litresi ateş üzerinde kaynatmaya bırakılır. Kalan 2 litre soğuk suya 650 gr un ilave edilip mikserle çarpılarak bulamaç haline getirilir. Bulamaç haline getirilmiş hamur kaynamakta olan suya birdenbire boşaltılır. Oklava ile devamlı karıştırılarak hamur mısır patlağı gibi patlamaya başlayınca 3-4 dakika daha kaynatılıp 40 cm’lik 2 adet Sini’ye dökülüp soğutmaya terk edilir.

Çorba için :

• Tavuk veya Hindi eti (göğüs) • 5 kg su • 5 kaşık un (yağsız kavrulmuş un) • 2 kaşık salça • 1 kaşık pul biber • 150 ve 200 gr yağ
Tüm bu malzemeler çiğ olarak karıştırılıp ocağa konulur. Köpük kayboluncaya kadar pişirilerek hazır hale getirilir. İkramdan önce tikelenen et çorbaya ilave edilip bir taşım kaynatılıp servis yapılır. Soğumaya bırakılan hamur, ıslak bir bıçak ile baklava dilimleri şeklinde kesilir. Tepsinin ortası çorba kasesi sığacak şekilde açılır, açılan yere çorba kasesi yerleştirilir. Kesilen hamurlar kaşık üzerine yerleştirilerek çorba ile birlikte çiğnemeden yutulur.

» Read More...

Recent Post

Archives